sâmbătă, 14 septembrie 2013

Zambetul este cheia succesului!


Se spune ca un simplu zambet iti poate deschide orice usa. Etichetele la o prima intalnire se pun intotdeauna in primul rand pe atitudine dar nu e deloc neglijata nici partea estetica. Este important cand cunosti o persoana sa iti placa felul ei de a fi. De aceea alegem sa ne inconjuram de oameni prietenosi si zambitori, oameni calzi si optimisti. Desigur conteaza mult si aspectul. Oamenii cu dintii ingalbeniti sau innegriti nu reusesc sa redea acelasi zambet cald si frumos pe care il au persoanele cu o dantura curata si ingrijita.

Ati observat ca uneori oamenii nu zambesc cu toata gura? Acest lucru ne face sa credem ca acele persoane ascund ceva sau se feresc de ceva. Teama lor se naste aproape intotdeauna dintr-un complex - acela al danturii neingrijite.
Din fericire s-au inventat in zilele noastre solutii rapide si eficiente pentru ca zambetul sters si cenusiu sa se transforme intr-un zambet stralucitor si cuceritor!

BIOTHECARE a dezvoltat un sistem rapid si eficient de albire dentara cosmetica. Astfel in doar 45 de minute dintii tai pot capata de la 2 la 8 nuante de alb in functie de tenul tau si de dorintele tale. De asemenea vei primi si un kit de intretinere astfel incat sa iti pastrezi zambetul la standarde ridicate mereu.
Rapid, sigur si eficient, tratamentul de albire dentara cosmetica implementat de BIOTHECARE costa extrem de putin, intre 100 si 300 de lei/intreaga perioada de tratament, este complet nedureros si nu contine peroxizi care sa-ti atace smaltul dintilor.



Redobandirea unui zambet stralucitor iti va readuce increderea in tine si aprecierea celor din jurul tau. Tratamentul de albire dentara cosmetica este acum la dispozitia ta, il poti realiza rapid si ieftin la sediul BIOTHECARE ESTETIKA din Sibiu, str. Vasile Milea nr.68 vis a vis de cafeneaua Mc Sims de luni pana sambata cu programare la numerele de telefon: 0369 43 56 83 sau 0744 92 00 03


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu